fbpx

img (2).jpg

O șoferiță din Prahova a fost sancționată pentru taximetrie ilegală, după ce polițilștii au depistat-o a treia oară săvârșind fapte similare. Ea a rămas fără certificat și plăcuțe de înmatriculare  ale mașinii pentru șase luni și are de plătit o amendă de 1000 de lei.

Comunicatul IJP Prahova: 

La data de 29 noiembrie, un agent din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene a oprit pentru control, pe raza localității Teișani, un autovehicul despre care existau indicii că ar efectua transport de persoane contra cost, în acesta fiind găsiți doi pasageri care au precizat că urmau să achite contravaloarea transportului. 

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că pe numele șoferiței depistate au mai fost întocmite două procese-verbale prin care i s-a adus la cunoștință că în cazul repetării faptei va fi sancționată contravențional.

I-a fost aplicată o sancțiune în valoare de 1.000 de lei și i-a fost suspendat dreptul de utilizare al autovehiculului pentru șase luni, prin reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg