img (2).jpg

O șoferiță din Prahova a fost sancționată pentru taximetrie ilegală, după ce polițilștii au depistat-o a treia oară săvârșind fapte similare. Ea a rămas fără certificat și plăcuțe de înmatriculare  ale mașinii pentru șase luni și are de plătit o amendă de 1000 de lei.

Comunicatul IJP Prahova: 

La data de 29 noiembrie, un agent din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene a oprit pentru control, pe raza localității Teișani, un autovehicul despre care existau indicii că ar efectua transport de persoane contra cost, în acesta fiind găsiți doi pasageri care au precizat că urmau să achite contravaloarea transportului. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că pe numele șoferiței depistate au mai fost întocmite două procese-verbale prin care i s-a adus la cunoștință că în cazul repetării faptei va fi sancționată contravențional.

I-a fost aplicată o sancțiune în valoare de 1.000 de lei și i-a fost suspendat dreptul de utilizare al autovehiculului pentru șase luni, prin reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Duminică, 16 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Starea drumurilor din Prahova, duminică dimineața

Se putea și mai rău, spun șoferii, care până la urmă au avut noroc cu transformarea ninsorii în ploaie, ceea ce a făcut ca drumurile să devină practicabile în cea mai mare parte a județului Prahova. Sunt...