fbpx

frumuzache.jpg

Marius Costin Frumuzache, bărbatul condamnat la 24 ani de închisoare pentru viol și tentative de viol asupra unor minore, cere revizuirea dosarului în baza căruia și-a primit sentința. Tatăl acestuia, Constantin Frumuzache, susține că fiul său este nevinovat, fiind păcălit de anchetatori să-și asume faptele pe care nu le-ar fi comis în schimbul unei pedepse mai mici.

În vara anului 2011, ploieștenii au fost șocați de vestea violării unei fetițe de numai zece ani. La scurt timp după faptă, a fost identificat și reținut Marius Frumuzache, care a și fost condamnat definitiv pentru viol și pornografie infantilă la 24 de ani, redusă la 16 ani de închisoare. 

Luni, 3 decembrie, Constantin Frumuzache, tatăl tânărului respectiv, a depus la Tribunalul Prahova o cerere de revizuire a dosarului în baza căruia a fost condamnat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

El a acordat un interviu, în exclusivitate, Observatorului Prahovean, în care vorbește despre nevinovăța fiului său (declarația în format video la finalul textului).

Constantin Frumuzache pentru observatorulph.ro:

”Niciuna dintre probele ADN nu aparține fiului meu. De aceea nici nu apar în dosar! Marius a recunoscut faptele, deși nu le-a comis, după ce anchetatorii i-au promis că va scăpa doar cu cinci ani de închisoare. Abia când a fost condamnat definitiv și-a dat seama că este victima sistemului. Mărturisesc că nici eu nu l-am crezut nevinovat la începutul anchetei, dar acum consider că justiția trebuie să-i mai dea o șansă. Astăzi am depus cererea de revizuire a dosarului”.

VIDEO Mărturia lui Constantin Frumuzache, tatăl lui Marius Frumuzache, condamnat definitiv pentru violarea unei minore:

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg