frumuzache.jpg

Marius Costin Frumuzache, bărbatul condamnat la 24 ani de închisoare pentru viol și tentative de viol asupra unor minore, cere revizuirea dosarului în baza căruia și-a primit sentința. Tatăl acestuia, Constantin Frumuzache, susține că fiul său este nevinovat, fiind păcălit de anchetatori să-și asume faptele pe care nu le-ar fi comis în schimbul unei pedepse mai mici.

În vara anului 2011, ploieștenii au fost șocați de vestea violării unei fetițe de numai zece ani. La scurt timp după faptă, a fost identificat și reținut Marius Frumuzache, care a și fost condamnat definitiv pentru viol și pornografie infantilă la 24 de ani, redusă la 16 ani de închisoare. 

Luni, 3 decembrie, Constantin Frumuzache, tatăl tânărului respectiv, a depus la Tribunalul Prahova o cerere de revizuire a dosarului în baza căruia a fost condamnat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

El a acordat un interviu, în exclusivitate, Observatorului Prahovean, în care vorbește despre nevinovăța fiului său (declarația în format video la finalul textului).

Constantin Frumuzache pentru observatorulph.ro:

”Niciuna dintre probele ADN nu aparține fiului meu. De aceea nici nu apar în dosar! Marius a recunoscut faptele, deși nu le-a comis, după ce anchetatorii i-au promis că va scăpa doar cu cinci ani de închisoare. Abia când a fost condamnat definitiv și-a dat seama că este victima sistemului. Mărturisesc că nici eu nu l-am crezut nevinovat la începutul anchetei, dar acum consider că justiția trebuie să-i mai dea o șansă. Astăzi am depus cererea de revizuire a dosarului”.

VIDEO Mărturia lui Constantin Frumuzache, tatăl lui Marius Frumuzache, condamnat definitiv pentru violarea unei minore:


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.