disparuta.jpg

Duminică dimineață, Poliția Stațiunii Bușteni a fost sesizată că Rogină Florentina Daniela, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

UPDATE Minora a fost găsită (detalii AICI)

Se pare că aceasta ar fi fost îmbrăcată, la momentul plecării, in pantaloni sport de culoare neagră și tricou alb, fiind incaltata cu papuci de casă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Semnalmente: 1,60-1,65 m înălțime, 45 kg, constitutie atletica, păr șaten, față ovală.

Persoanele care pot oferi informații are pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugate sa apeleze 112 sau sa informeze cea mai apropiată subunitate de politie.

WhatsApp Image 2018-12-02 at 09.56.11.jpeg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.