39388078_2120011961405423_4882787055685337088_n_bb599.jpg

O ploieșteancă a fost bătută cu bestialitate și umilită de un tânăr de 20 de ani. Scenele oribile au fost filmate chiar de agresor, iar acum pot constitui probe ale anchetatorilor.

Victima de 17 ani a fost internată în stare gravă la spital, unde primește îngrijiri medicale.

Autorul agresiunii se numește Robert Berechet și își va petrece următoarele 30 de zile după gratii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astăzi, judecătorii au aprobat favorabil cererea procurorilor de arestare preventivă.

Adolescenta a fost bătută cu pumnii și picioarele, iar într-o filmare se vede cum agresorul îi sparge un pahar în cap.

VIDEO: Imaginile terifiante ale agresiunii unei tinere de 17 ani, din Ploiești - Atenție, video cu impact emoțional puternic!

Pentru umilința supremă, agresorul o obligă să îi pupe mâinile și picioarele, iar fata, de frică, se conformează.

Suspectul este acuzat de  violență în familie și violarea vieții private.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.