d74db911-5bdf-48dc-83fc-e6f01ee7a790.jpg

Cu doar o zi în urmă, polițiștii de la IPJ Prahova făceau apel la populație pentru găsirea unui bărbat, în vârstă de 45 de ani, despre care apropiații nu mai știau nimic.

Acesta a fost văzut ultima data ieri dimineață, la domiciliu.

A fost căutat cu câine de urmă de la IPJ si echipe din cadrul Postului de Poliție Cărbunești, Secția Nr. 8 Rurală Bălțești si Poliția Locală, dar și mai mulți localnici.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sâmbătă seara, un localnic i-a găsit pălăria langa fântână și a alertat autoritățile. A fost scos de echipaje ISU, constantându-se că era vorba despre Gheorghe Ionescu, bărbatul declarat dispărut, cu o zi în urmă.

S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpa. Cadavrul va fi transportat la SML.

d74db911-5bdf-48dc-83fc-e6f01ee7a790.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.