24577833-4163-402c-9b01-92b44c98e23d_817ed.jpg

Luminițele de sărbători se vor aprinde sâmbătă seara la Ploiești.

Comunicatul Primăriei Ploiești

”Primăria Municipiului Ploiești le-a pregătit ploieștenilor o surpriza deosebita cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

EXCLUSIV: Imagini în premieră cu iluminatul ornamental din Ploiești

Primarul Municipiului Ploiesti, domnul Adrian Florin Dobre, ii asteapta pe ploiesteni, in numar cat mai mare, in aceasta seara, la ora 19.00, la bradul de Craciun, care a fost amplasat pe esplanada Palatului Administrativ, pentru a aprinde, impreuna cu copiii prezenti, iluminatul festiv dedicat sarbatorilor, in municipiul Ploiesti, un eveniment de traditie in orasul nostru, menit sa aduca in sufeletele noastre bucuria si speranta sarbatorilor ce se apropie”.

Reamintim că, tot în această seară, de la ora 18:45, va avea loc și o retragere cu torțe a trupelor în centrul Ploieștiului.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Trei tentative de suicid, ieri, în Prahova

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați, joi, să intervină pentru acordarea de asistență medicală după ce trei prahoveni au încercat să se sinucidă. Cele trei persoane, un...