e10dd4cc-6549-4e2a-9c9e-19c334dc3d9c_33ca4.jpg

Iluminatul festiv nu se va mai aprinde la Ploiești în Ajun de Moș Nicolae, cum a fost tradiția ultimilor ani, ci sâmbătă seara, 1 Decembrie, de Ziua Națională a României.

Comunicatul Primăriei Ploiești:

EXCLUSIV: Imagini în premieră cu iluminatul ornamental din Ploiești

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Primarul municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre, invită copiii, însoțiți de părinți și bunici, să i se alăture, în număr cât mai mare, la aprinderea iluminatului festiv de sărbători din Ploiești, eveniment, care va avea loc la ora 19.00la bradul de Crăciun al municipalității, ce a fost instalat în fața Palatului Administrativ.

Citește și Restricții de circulație de 1 Decembrie la Ploiești. Lista traseelor TCE deviate

Momentul respectiv va fi urmat de un spectacol, oferit în dar celor prezenți, de secția de revistă a Teatrului Toma Caragiu”, care va avea loc pe scena din centrul civic.

Citește și 1 Decembrie la Ploiești. Când și unde are loc parada militară

Ploieștenii sunt invitați să participe la toate manifestările organizate de Primăria Municipiului Ploiești cu prilejul „Zilei Naționale a României”, oferind, ca de fiecare dată, un exemplu de civism, demnitate și respect față de simbolurile naționale și conștiința de neam.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.