WhatsApp Image 2018-11-30 at 14.53.41.jpeg

Polițiștii din Cărbunești au fost sesizați cu privire la dispariția unui bărbat de 45 de ani, din localitate, pe nume Ionescu Gheorghe.

Acesta a fost văzut ultima data ieri dimineață, la domiciliu, moment în care era îmbrăcat cu un pulover de culoare deschisă, geaca maro, din fâș, pantaloni blue-jeans și era încălțat cu pantofi negri.

Citește și Dacă îl vedeți, sunați la 112

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Semnalmente: 1,70 m înălțime, 60-65 kg, ochi căprui, par negru, ten de culoare deschisă, fără semne particulare.

Persoanele care pot oferi informații ce pot conduce la depistarea bărbatului sunt rugate sa apeleze 112

WhatsApp Image 2018-11-30 at 14.53.41.jpeg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.