ZIua-Nationala-2015-5.jpg

Primăria Ploiești organizează sâmbătă, 1 decembrie, mai multe evenimente cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale a României. Circulația va fi oprită între Oficiul Poștal nr. 1 și Catedrala Sf Ioan Botezătorul.

Spre deosebire de anii trecuți, când defilarea trupelor avea loc pe Bdul Republicii, în zona statuii lui Mihai Viteazul, de data aceasta militarii vor defila în zona centrală, în special în fața Catedralei Sf Ioan Botezătorul.

Citește și Cum va fi vremea în mini-vacanța de 1 Decembrie la Ploiești

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De Centenar, ploieștenii vor asista la defilarea militarilor și vor putea degusta din tradiționala mâncare ”fasole cu cârnați”.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

După-amiază sunt programate mai multe concerte ale instituțiilor de cultură locale (filarmonică, teatru Toma Caragiu, Casa de Cultură I. L. Caragiale).

Seara va avea loc o retragere cu torțe a trupelor militare, iar de la ora 19 se va aprinde iluminatul festiv de sărbători. 

Programul complet al evenimentelor de 1 Decembrie la Ploiești

Program_1_Dec._2018-page-001_57f47.jpg

Program_1_Dec._2018-page-002_c4e04.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

“Atelierele lui Moș Crăciun”, la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești organizează cea de-a VI-a ediție a activității “Atelierele lui Moș Crăciun”, care se va desfășura în perioada 10 – 20 decembrie 2018, în foaierul Teatrului “Toma...

Național
  • Luni, 03 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Cât mai costă un brad anul acesta

Cu trei săptămâni înaintea Crăciunului, brazii sunt deja la mare căutare. Preţurile pornesc de la 80 de lei şi trec și de 400 de lei. Contează înălţimea, contează cât de bogate sunt crengile, ţara...