69920-furtlocuinte_XL.jpg

În această dimineață, poliţiştii din Ploiești au efectuat mai multe percheziţii la domiciliare la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt calificat. Doi suspecți au fost identificați și vor fi cercetați penal.

În urma descinderilor au fost găsite cele două persoane căutate. Este vorba despre un bărbat cu antecedente pentru infracțiuni similare, bănuit de săvârșirea a doua furturi calificate (la un magazin, de unde ar fi sustras țigări și bani, precum și la o farmacie, de unde ar fi sustras bani), dar și de o tentativa de furt calificat (la o casa de pariuri sportive, unde nu a reușit să spargă casa de bani).

Citește și Hoț surprins de o cameră de supraveghere când ”operează” o mașină la Ploiești. VIDEO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cel de-al doilea suspect este minor (17 ani) și este bănuit pentru complicitate la furtul de la farmacie.

La domiciliile acestora au fost găsite articole vestimentare asemănătoare cu cele folosite de persoanele care au săvârșit cele trei infracțiuni, iar cercetările vor fi continuate.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Comisie anti-poluare la Primăria Ploiești

În contextul în care reclamațiile privind calitatea aerului din Ploiești sunt la ordinea zilei, iar legislația în domeniul mediului s-a modificat, autoritățile locale sunt obligate să întocmească...