smurd-noaptea.jpg

Un accident rutier s-a petrecut în această seară, în jurul orelor 18.00, pe DN1A, în localitatea Vălenii de Munte, anunță Biroul de Presă al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

UPDATE

Potrivit primelor informații, în urma coliziunii a două autoturisme, pe fondul nepăstrării distanței, una dintre mașini a ricoșat în cea de-a treia mașină, care circula din sens opus. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform IJP Prahova, traficul este restricționat pe sensul de coborâre, circulația desfășurându-se pe celalălt sens, alternativ. În zonă nu este ceață, dar burnițează.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Știrea inițială

Incidentul rutier a fost sesizat inițial ca o simplă tamponare în care au fost implicate trei mașini, însă după ce oamenii legii și salvatorii au ajuns la fața locului, au constatat că o persoană a fost rănită, având nevoie de îngrijiri medicale.

Vă reamintim că în jurul orelor 15.00 centrul InfoTrafic anunța ceață cu vizibilitate redusă la 50-100 metri pe DN1 și DN1A, în zona montană iar, din această noapte, de la orele 02.00, intră în vigoare un cod galben de ninsoare.

Fotografie cu rol ilustrativ

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.