46831485_305660240286379_5939532590288470016_n.jpg

Luni seara, un elev a fost lovit mortal de o mașină pe DN 1A, la Lipănești. Băiatul era crescut de bunici, tatăl fiind la muncă în Germania.

Mihai Bârsan a traversat drumul național prin loc nepermis și fără să se asigure, fiind lovit în plin de un autoturism VW Golf.

În urma impactului, victima a intrat în stop cardio-respirator.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Imagini de la accidentul mortal produs luni seară, pe DN 1, la Lipănești

În ciuda maneverelor de resuscitare, acesta a fost declarat decedat. În comuna Lipănești se produc frecvent astfel de tragedii, din cauza traficului aglomerat, dar și neatenției pietonilor.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.