46312632_1905259019586878_7427631689112748032_n.png

Arhivele de documente pot constitui o sursă de microbi și bacterii ce pot afecta sănătatea. Din acest motiv Coral oferă servicii de dezinfecție.

Cel mai sigur si ieftin atunci cand vorbim despre sanatatea noastra este sa prevenim decat sa combatem. Ganditi-va cat de mare este riscul contactarii unei bacterii sau a unui virus de la o persoana infectata atunci cand circulam cu mijloacele de transport in comun, cand folosim toalete publice, cand lucram in colectiv, cand mergem la biblioteca sau folosim acelasi bazin de inot dar și, atenție, arhivele!

De ce sa nu ne protejam prin efectuarea periodica a unor tratamente de dezinfectie, care, datorita inovatiilor in domeniul tehnic au devenit foarte accesibile?

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Produsele folosite de Coral în acest scop prezinta un spectru larg de actiune, neutralizând rapid principalii agenti patogeni, avand actiune bactericida, virucida, fungicida, sporicida,

Impreuna cu clientul se alege metoda cea mai potrivita, tinand cont de caracteristicile spatiului ce urmeaza a fi tratat.

Calitatea tehnologiei utilizate in obtinerea aerosolilor, precum si calitatea formularii produselor utilizate in acest scop, este extrem de importanta, avand in vedere faptul ca dimensiunile cat mai reduse ale acestora, sporesc eficacitatea operatiunii de dezinfectie.

Echipamentele folosite de CORAL IMPEX pentru activitatea de dezinfectie sunt eficiente pentru orice tip de locatie.

Pentru informatii, contactati-ne:

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Telefon: +04 244-517-610


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.