PrigoriaZMeropsZapiasterZZ5_a.jpg

Desi ne incanta cu penajul lor colorat si cu trilurile melodioase, pasarile pot fi si adevarati daunatori ce distrug culturile agricole si chiar casele oamenilor. Una dintre pasarile daunatoare este prigoria, cunoscuta pentru distrugerea in cantitati insemnate a culturilor, precum: struguri, pomi fructiferi, floarea soarelui si, in general, orice alte plante de cultura care produc boabe.

In sezonul rece, cand nu gasesc culturi pe care sa le atace, prigoriile se aduna in stoluri mari si ataca albinele, nefiind afectate de veninul acestora. Prigoriile mai vaneaza si gandaci, libelule, grauri, mierle sau cotofene.

O alta pasare daunatoare este cioara de semanatura, care produce pagube in special in culturile de grau si porumb, nu numai prin ciugulirea boabelor, dar si prin acumularea excrementelor acide care afecteaza plantele.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Daca aveti probleme cu pasarile daunatoare, Coral Impex va poate ajuta. Contactati echipa Coral Impex pentru a va realiza o ESTIMARE GRATUITA.

Telefon: 04 244-517-610

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Website: http://www.coralimpex.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.