etilotest-alcool-coma-721x336.jpg

Un bărbat de 46 de ani, din Vălenii de Munte, și-a petrecut noaptea în arestul poliției după ce a fost surprins conducând beat și fără permis. Condus la secție, acesta a devenit violent și a vrut să fugă de oamenii legii, care l-au încătușat și reținut.

Comunicatul IJP Prahova:

Sâmbătă dimineață, politistii din Valenii de Munte, in timp ce actionau pe Bulevardul Nicolae Iorga, au observat un autoturism condus de un barbat despre care stiau ca are permisul de conducere reținut.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Au pornit in urmarirea acestuia si l- au oprit pe strada I.L.Caragiale din localitate. Avand in vedere faptul ca soferul, un barbat de 46 de ani, din localitate, emana halena alcoolica, a refuzat testarea cu aparatul etilotest si a adresat expresii si cuvinte jignitoare politistilor, oamenii legii l- au condus la sediul politiei.

In momentul in care politistii i-au adus la cunostinta prevederile legate referitoare la faptele sale, acesta a devenit recalcitrant si a incercat sa fuga din incinta politiei. Politistii au trecut la imobilizarea si incatusarea acestuia.

Ulterior, a fost condus la spital in scopul prelevarii de mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducerea pe drumul public a unui autovehicul avand permisul de conducere retinut si refuzul prelevarii mostrelor biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei, fiind luata si masura preventiva de retinere a acestuia pentru 24 ore, urmand sa fie prezentat parchetului cu propunere legala.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Trei tentative de suicid, ieri, în Prahova

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați, joi, să intervină pentru acordarea de asistență medicală după ce trei prahoveni au încercat să se sinucidă. Cele trei persoane, un...