img.jpg

Pompierii prahoveni intervin, la această oră, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la două locuințe din Câmpina.

UPDATE: Începând cu ora 15.30 incendiul este lichidat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, este vorba de un grup de locuințe de pe Strada Granicului. Sunt trei autospeciale de lucru cu apă și spumă care intervin la fața locului. Incendiul se manifestă pe o suprafața de circa 300mp la acoperiș.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din fercire, nu sunt victime.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Fotografie cu rol ilustrativ.

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 08 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din comuna Plopu - UPDATE

Pompierii militari sunt în alertă sâmbătă noapte după ce focul a izbucnit la o casă din satul Hârsa, comuna Plopu. Incendiul se manifestă violent la întreaga locuință, potrivit ISU Prahova. UPDATE -...

Auto-moto
  • Miercuri, 05 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Pieton rănit pe trecere, la Câmpina

Din primele cercetări ale polițiștilor, pietonul se angajase în traversarea regulamentară a străzii. Accidentul s-a produs miercuri dimineața, în zona Casa Pionierului. Pietonul, un bărbat de 49 de...