WhatsApp Image 2018-11-22 at 19.08.12.jpeg

Un cal abandonat de câteva zile în zona rafinăriei Vega din Ploiești și care reprezenta un adevărat pericol pentru șoferi și trecători a fost dus la adăpostul de la Bucov.

Un cal a fost abandonat la Vega zilele trecute de un proprietar neidentificat până acum.

Aseară, animalul a fost transportat la Parcul Constantin Stere din Bucov, unde va fi îngrijit, urmând să i se găsească și un stăpân.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Galerie FOTO. Calul a fost dus la adăpostul de la Bucov

WhatsApp Image 2018-11-22 at 19.08.12.jpeg

WhatsApp Image 2018-11-22 at 19.08.13.jpeg

WhatsApp Image 2018-11-22 at 19.08.13 (1).jpeg

Înainte să fie prleuat de autorități, calul reprezenta un pericol pentru șoferi

WhatsApp Image 2018-11-22 at 16.35.41.jpeg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Comisie anti-poluare la Primăria Ploiești

În contextul în care reclamațiile privind calitatea aerului din Ploiești sunt la ordinea zilei, iar legislația în domeniul mediului s-a modificat, autoritățile locale sunt obligate să întocmească...