WhatsApp_Image_2018-11-22_at_11.37.30_b6e89.jpeg

Polițiștii prahoveni s-au autosesizat în urma incidentului petrecut joi la Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești, în urma căruia 70 de studenți au fost evacuați, 22 evaluați medical și 2 transportați la spitalul județean.

Cel mai probabil, unul dintre studenți a folosit un spray lacrimogen pe scara de acces din corpul I al sediului UPG, mai mulți studenți acuzând stări de rău.

Citește și De ce au fost evacuați studenții din UPG Ploiești. Reacția rectorului

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Referitor la incidentul care a avut loc azi la o universitate din Ploiesti, ne-am sesizat din oficiu pentru savarsirea infractiunii de portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase urmand a se stabili circumstantele si situatia de fapt si de drept” transmit reprezentanții IJP Prahova.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Vezi AICI imagini de la incident.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.