WhatsApp_Image_2018-11-21_at_20.37.08_63421.jpeg

Şoferul care a distrus o familie întreagă în accidentul de pe podul din Ovidiu, în Constanţa, se numeşte Ionuţ Mane, are 33 de ani și este din Negreşti-Oaş, Satu Mare.

Tânărul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens unde a spulberat o maşină în care se aflau o mamă, fiica ei, nepoţica de 3 ani şi o cunoştinţă. Doar cea din urma a supravieţuit. 

Se pare că bărbatul era cazat la un hotel din Ovidiu și se afla la Constanța cu serviciul, el fiind angajat inginer la o firmă din Satu Mare, care se ocupa cu reparațiile autostrăzilor. Acesta le-a declarat polițiștilor că nu îşi mai aduce aminte cu cât circula, însă avea viteză mare. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma impactului au murit trei persoane: mamă, fiică și nepoata de 3 ani. 

Cele trei se îndreptau dinspre Constanţa spre Tulcea când, la un moment dat, pe podul din Ovidiu, maşina lor a fost spulberată şoferul care conducea un SUV Mercedes ML cu o viteză de peste 100 de km/h.

sursa: replicaonline.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.