fbpx

Screenshot_1.jpg

Nu mai puțin de trei accidente rutiere, majoritatea având ca victime pietoni, s-au petrecut în această dimineață în Prahova. Dacă luăm în calcul că nu am avut avertizări meteo de polei, graba și neatenția rămân singurele explicații plauzibile pentru incidentele din trafic.

Imaginile de mai jos au fost surprinse în această dimineață în traficul din Ploiești din de pe DN1B și arată clar cât de inconștienți sunt șoferii la primele ore ale dimineții.

Primul șofer, cel al Ford-ului argintiu, nu s-a asigurat la intrarea pe DN1B dinspre Pleașa și a fost la un pas de a provoca o adevărată tragedie.

Cel de-a doilea șofer conducea un SUV pe Strada C.D. Gherea dinspre centru și se grăbea să facă stânga pe Strada Basarabilor. Atât de mare i-a fost dorința de a ajunge la destinație încât era să provoace un accident.

Nota redacției: imaginile de pe camera auto au fost surprinse astăzi de dimineață, între orele 08.50 – 09.15.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg