Screenshot_1.jpg

Nu mai puțin de trei accidente rutiere, majoritatea având ca victime pietoni, s-au petrecut în această dimineață în Prahova. Dacă luăm în calcul că nu am avut avertizări meteo de polei, graba și neatenția rămân singurele explicații plauzibile pentru incidentele din trafic.

Imaginile de mai jos au fost surprinse în această dimineață în traficul din Ploiești din de pe DN1B și arată clar cât de inconștienți sunt șoferii la primele ore ale dimineții.

Primul șofer, cel al Ford-ului argintiu, nu s-a asigurat la intrarea pe DN1B dinspre Pleașa și a fost la un pas de a provoca o adevărată tragedie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cel de-a doilea șofer conducea un SUV pe Strada C.D. Gherea dinspre centru și se grăbea să facă stânga pe Strada Basarabilor. Atât de mare i-a fost dorința de a ajunge la destinație încât era să provoace un accident.

Nota redacției: imaginile de pe camera auto au fost surprinse astăzi de dimineață, între orele 08.50 – 09.15.

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Trei tentative de suicid, ieri, în Prahova

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați, joi, să intervină pentru acordarea de asistență medicală după ce trei prahoveni au încercat să se sinucidă. Cele trei persoane, un...