Copil de zece ani, găsit beat criță în parcul Nichita Stănescu din Ploiești. Mama a fost amendată

0
accident-copil-655x360.jpg

accident-copil-655x360.jpg

Un copil de zece ani era atât de beat încât nu se putea ține pe picioare. Polițiștii locali l-au găsit în parcul Nichita Stănescu din Ploiești și au chemat ambulanța, care l-a transportat la spitalul de pediatrie. Mama minorului a fost amendată cu 100 de lei, fiind sesizată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova.

Comunicatul Poliției Locale Ploiești

În seara zilei de 20 noiembrie 2018, în jurul orelor 22:30, o patrulă a Poliției Locale Ploiești, aflată în zona Parcului ”Nichita Stănescu” s-a autosesizat cu privire la faptul că un minor  nu se putea deplasa, din cauza stării avansate de ebrietate.

S-a apelat Serviciul Unic de Urgență 112,  minorul – identificat ca fiind numitul R.O., în vârstă de 10 ani, domiciliat în Ploiești – fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Pediatrie, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

 A fost identificată mama minorului, în persoana numitei B.G., de 38 ani, care a fost sancţionată contravenţional pentru nesupravegherea acestuia, conform Legii nr. 61/1991, cu suma de 100 lei.

Poliția Locală Ploiești a demarat procedura privind transmiterea cazului către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău