d4a8d2f2-cbfa-4cc6-b33b-9cf0cdd523b4.jpg

Miercuri, 21.11.2018, poliţişti din Prahova au efectuat 5 percheziţii la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unui furt din locuință. 4 persoane au fost aduse pentru audieri. Au fost ridicate bijuterii susceptibile a proveni din furt.

Poliţişti din cadrul Secției Rurale 3 Blejoi au efectuat 5 percheziții în municipiul Craiova, la locuințele unor persoane bănuite comiterea unui furt din locuință.

Din cercetări, au rezultat indicii că, în cursul lunii octombrie, persoanele în cauză ar fi pătruns prin efracție într-o locuință din Bărcănești, de unde ar fi sustras bani și bijuterii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prejudiciul creat este estimat la 5 000 lei.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat mai multe bijuterii susceptibile a proveni din comiterea infracțiunii.

4 persoane au fost aduse la audieri.

La acțiune au participat și luptători SAS.

video IPJ Prahova


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Miercuri, 12 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Ai parcat pe dos? Ești ”BOSS”

Să nu cumva să îți pericliteze cineva integritatea SUV-ului de la BMW, pentru că el reprezintă cartea ta de vizită. E tot ceea ce ai, este ceea ce reprezinți, te definește. ”Ești tare, BOSS!” Îi...