46453069_271947086839956_6436584632853987328_n.jpg

Un ploieștean care și-a rupt o roată în una dintre gropile imense de pe pasajul rutier din zona Coca Cola a vrut să afle de la Consiliul Județean Prahova ce poate face pentru a-și recupera paguba.

Marius G. susține că, luni seară, circulând pe podul spre DN72, zona Coca Cola, a călcat cu una din roțile mașinii într-o groapă adâncă în așa fel încât a rămas în pană aproape instant. S-a ales cu un cauciuc de neutilizat și o jantă care a avut nevoie de reparații serioase.

”Podul de la vest, DN72, acum 10 minute”, este mesajul care însoțește fotografia de mai jos.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

46453069_271947086839956_6436584632853987328_n.jpg

Bărbatul a transmis pățania sa pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Prahova, crezând că vă găsi o explicație din partea autorităților. Din păcate, reprezentanții Consiliului Județean Prahova, care administrează pagina de Facebook, i-au transmis că nu au ce face, recomandându-i să se adreseze în instanță împotriva Primăriei Ploiești.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

”Poliția nu ia măsuri să amendeze existenta gropilor și nesemnalizarea lor până se executa reparațiile, așa cum cere legea, și noi putem muri fără nici o vina pe drumurile prahovene pentru că nimeni nu își asumă și nu va fi tras la răspundere”, susține cititorul nostru.

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere oficial Primăriei Ploiești cu privire la atribuțiile pe care le are primăria pe acest sector de drum și la reparațiile efectuate în ultima perioadă aici, punct de vedere pe care îl vom publica imediat ce ne va fi remis. 

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.