i-au-furat-6000-de-dolari-cu-un-mic-aparat-gps-ce-a-patit-un-barbat-din-america_1_size1.png

Un bărbat din Ploieşti, trimis în judecată şi condamnat de instanţa de fond pentru violarea vieţii private, după ce a montat pe telefonul fostei concubine un GPS cu ajutorul căruia a monitorizat deplasările femeii, a fost achitat de ÎCCJ, care a considerat că faptele inculpatului nu întrunesc elementele de tipicitate ale infracţiunii. Ba mai mult, a dispus restituirea dispozitivul de urmărire GPS şi a telefonului mobil confiscate de anchetatori.

Cei doi au avut o relaţie de aproape doi ani, care s-a încheiat în 2016. De când femeia a rupt legătura, fostul concubin a tot încercat să o determine să revină asupra hotărârii.

A mers în mai multe rânduri atât la locuinţa femeii vătămate, cât şi la locul de muncă al acesteia, unde a lovit-o şi ameninţat-o. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urmă cu doi ani, bărbatul a montat pe autoturismul fostei sale concubine un dispozitiv de urmărire şi localizare tip GPS, cu ajutorul căruia a monitorizat deplasările femeii şi a mers pe urmele ei până la Bucureşti, "fapt ce este dovedit şi cu incidentul din data de 4 septembrie 2016 din parcarea mall-ului (...), când inculpatul, având cunoştinţă unde aceasta se afla, s-a deplasat în acel loc, unde a găsit-o pe persoana vătămată împreună cu altă persoană de sex masculin, cu această ocazie având loc şi o altercaţie, inculpatul aplicându-i lovituri persoanei vătămate şi numitului N", se arată în rechizitoriul îmtocmit de anchetatori.

Citeste mai mult: adev.ro/pihwr3


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.