Cum a scăpat un ploieștean de închisoare, deși a fost acuzat că și-a spionat fosta iubită

0
i-au-furat-6000-de-dolari-cu-un-mic-aparat-gps-ce-a-patit-un-barbat-din-america_1_size1.png

i-au-furat-6000-de-dolari-cu-un-mic-aparat-gps-ce-a-patit-un-barbat-din-america_1_size1.png

Un bărbat din Ploieşti, trimis în judecată şi condamnat de instanţa de fond pentru violarea vieţii private, după ce a montat pe telefonul fostei concubine un GPS cu ajutorul căruia a monitorizat deplasările femeii, a fost achitat de ÎCCJ, care a considerat că faptele inculpatului nu întrunesc elementele de tipicitate ale infracţiunii. Ba mai mult, a dispus restituirea dispozitivul de urmărire GPS şi a telefonului mobil confiscate de anchetatori.

Cei doi au avut o relaţie de aproape doi ani, care s-a încheiat în 2016. De când femeia a rupt legătura, fostul concubin a tot încercat să o determine să revină asupra hotărârii.

A mers în mai multe rânduri atât la locuinţa femeii vătămate, cât şi la locul de muncă al acesteia, unde a lovit-o şi ameninţat-o. 

În urmă cu doi ani, bărbatul a montat pe autoturismul fostei sale concubine un dispozitiv de urmărire şi localizare tip GPS, cu ajutorul căruia a monitorizat deplasările femeii şi a mers pe urmele ei până la Bucureşti, „fapt ce este dovedit şi cu incidentul din data de 4 septembrie 2016 din parcarea mall-ului (…), când inculpatul, având cunoştinţă unde aceasta se afla, s-a deplasat în acel loc, unde a găsit-o pe persoana vătămată împreună cu altă persoană de sex masculin, cu această ocazie având loc şi o altercaţie, inculpatul aplicându-i lovituri persoanei vătămate şi numitului N”, se arată în rechizitoriul îmtocmit de anchetatori.

Citeste mai mult: adev.ro/pihwr3

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău