46488318_1415580371906540_4583071541847130112_n.jpg

Andreea B, din Câmpina, tânăra de 17 ani care a murit luni seara într-un accident rutier petrecut pe DN 1, la Movila Vulpii, este plânsă de prieteni.

Iată mesajele postate pe Facebook de prietenul fetei, Sebastian B., după ce a aflat de moartea ei:

”Cu o durere mare in suflet va scriu si va confirm ca da Andreea noastră a murit astăzi intr un accident pe DN1. Dumnezeu sa te ierte draga mea  Nu stiu ce ai cautat tu in acea masina cu acel tip. Nu imi vine sa cred inca . Tot imi doresc sa nu fie adevarat. Dar din pacate nu se poate! Dumnezeu sa te ierte , prea tânără, multe vise. Dumnezeu sa o ierte !

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 ”Te voi iubi si imi vei lipsi de acum încolo. Pe 25 făceai 17 ani , abia așteptai. Acum totul s-a dus dar vei ramane in inima mea pentru totdeauna  ! #PanaCandMoarteaNeVaDesparti Dumnezeu sa te ierte ! Te iubesc ! ”

Imagini de la accidentul mortal de pe DN 1, produs la Movila Vulpii. O adolescentă a murit, alți doi tineri sunt în stare gravă

Și ceilalți prieteni ai fetei au reacționat pe rețelele de scializare:

Of doamne....de ce copii asa tineri!Dumnezeu s-o ierte

Dumnezeu sa o ierte nu îmi vine să cred, îmi pare nespus de rău că am pierdut o persoana vesela și simpatică

Dumnezeu sa o ierte, condoleanțe familiei, a plecat prea devreme dintre noi

Dumnezeu sa o ierte, condoleante familiei. A plecat prea devreme o fata tânara care avea tot vitorul înainte 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Luni, 10 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Pieton lovit de mașină pe DN 1, la Comarnic

Luni seară, pe DN 1, la ieșire din Comarnic spre Sinaia, un pieton a fost lovit de un autoturism 4x4. Din primele informații, pietonul, un bărbat de 70 de ani, ar fi traversat prin loc nepermis,...