a95dc25b-9548-4007-a236-69a3c568f1e7.jpg

Scenele surprinse de o cameră de supraveghere, din holul unui bloc din Alba Iulia, pe 17 noiembrie, au îngrozit și revoltat întreaga țară.

O tânără este lovită peste față, extrem de violent, de către un bărbat care apoi a tâlhărit-o, furându-i telefonul și portofelul. 

Detaliile și înregistrarea agresiuni AICI.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Autorul un bărbat de 33 de ani, din Alba Iulia, care are antecedente penale, având condamnări pentru tâlhărie şi tentativă de viol.

El fusese liberat de două luni din penitenciar, el beneficiind de zilele compensatorii.

sursa video alba24


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.