fost_sef_anaf_evaziunea_cluburi_baruri_restaurante_uriasa.jpg

Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice efectuează cercetări într-un dosar penal privind un prahovean de 46 de ani, bănuit de evaziune fiscală (40 acte materiale).

În cauză s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de cel în cauză, reținându-se că ar fi omis să evidențieze în actele contabile ale agentului economic operațiunile comerciale efectuate și veniturile realizate ca urmare a emiterii a 40 facturi fiscale, în valoare totală de 183.256 lei, către clienții a două firme, cauzând un prejudiciu bugetului de stat în sumă de 59.113 lei.

Cercetările continuă în vederea administrării întregului probatoriu, pentru recuperarea prejudiciului şi tragerea la răspundere penală a persoanei cercetate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa: IUJP Prahova

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.