smurd-pompieri-noaptea.jpg

Un grav accident de circulație s-a petrecut luni seară, în jurul orelor 18.30, pe DN1, în zona Movila Vulpii. Potrivit IJP Prahova,au fost două autovehicule implicate, dintre care una răsturnată pe câmp.

Imagini de la accidentul mortal de pe DN 1, produs la Movila Vulpii

UPDATE: 21.50

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Traficul rutier în zona accidentului a fost reluat în condiții normale. 

UPDATE: 19.00

Accidentul de la Movila Vulpii s-a soldat cu pierderi de vieți omenești. Potrivit ISU Prahova, nu sunt persoane încarcerate, însă o fată de 17 ani a fost găsită decedată în mașina răsturnată pe câmp. O altă victimă, un băiat de 19 ani, are politraumatisme. În cea de-a doua mașină implicată un bărbat de 35 de ani s-a ales cu traumatism toracic și de șold.

Potrivit Biroului de Presă al IJP Prahova, din primele cercetări, se pare că accidentul s-a petrecut pe fondul pătrunderii pe contrasens a unuia dintre cei doi șoferi.

Știrea inițială:

Conform primelor informații furnizate de către Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova, accidentul s-a petrecut în zona fabricii Lido Gârbea. Două autovehicule s-au ciocnit frontal, fiind vorba de patru persoane încarcerate.

La fața locului se intervine cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare, un echipaj SMURD pentru terapie intensivă, un echipaj SMURD și o autospecială de transport personal și victime multiple. În total, la locul intervenției au fost trimiși 26 de pompieri militari.

Vom reveni cu detalii!

fotografie cu caracter ilustrativ

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.