aruncat5558216-mediafax-foto-liviu-chirica.jpg

Trei persoane din cele 12 implicate în accidentul în lanț produs luni dimineață, pe DN 1, în pădurea de la Românești, au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spitalul județean de urgență din Ploiești.

Este vorba de o femeie de 57 ani, diagnosticată cu fractură claviculă stânga, de un bărbat de 62 ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral minor și traumatism șold drept, și de un alt bărbat de 49 ani, care a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral minor și un alt traumatism hemitorace drept.

Victimele sunt în afara oricărui pericol.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În accident au fost implicate patru autoturisme, traficul în zonă desfășurându-se în coloană, pe o singură bandă, pe sensul spre Capitală.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Luni, 10 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Pieton lovit de mașină pe DN 1, la Comarnic

Luni seară, pe DN 1, la ieșire din Comarnic spre Sinaia, un pieton a fost lovit de un autoturism 4x4. Din primele informații, pietonul, un bărbat de 70 de ani, ar fi traversat prin loc nepermis,...