46392872_2322701307781357_1195085340285599744_n_6a6a9.jpg

Duminică seara, șoferul unui tir a pierdut controlul volanului și a  intrat cu autocamionul într-o farmacie de pe marginea drumului.

În urma impactului, șoferul a rămas încarcerat și a fost declarat ulterior decedat.

Imagini de la locul accidentului în care un șofer de TIR și-a pierdut viața pe DN1B

Cel mai probabil, acesta a adormit la volan, a pătruns pe contrasens și s-a oprit într-o farmacie. Din fericire, nu au existat și alte victime.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Victima se numește Ostapciuc Vladimir și era cetățean român cu domiciliul declarat în străinătate.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.