accident-valea-calugareasca-sofer-tir-mort.jpg

Accidentul rutier s-a produs duminică noapte, pe DN1 B, pe raza localității Valea Călugărească, după ce un tir a ieșit de pe partea carosabilă și a intrat într-o farmacie.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță și ale ISU Prahova. Salvatorii ajunși la fața locului au constatat că șoferul tir-ului era încarcerat. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului.

Citește și: Accident pe DN1B, la Valea Călugărească. Un tir a intrat într-o farmacie

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cadavrul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, unde, în urma necropsiei, se va stabili dacă decesul bărbatului a survenit în urma impactului sau din alte cauze medicale.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.

foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.