ro-alert-teste.jpg

ISU a activat sistemul Ro-Alert în urma unui incendiu care a cuprins în această dimineață fabrica de mezeluri Angst din Buftea.

Mesajul transmis a fost următorul: Incendiu hala producție în orașul Buftea - Ilfov cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecției, populației din zonă i se recomandă să rămână în incinte, să închidă geamurile și să nu se expună la fum. Respectați recomandările pompierilor! DSU - IGSU

Un incendiu puternic a izbucnit, în această dimineață, la o hala de producție în orașul Buftea - Ilfov, ce se manifestă cu flacără deschisă și cu degajări mari de fum, pe o suprafață de 700 mp. Nu sunt persoane surprinse. (detalii și VIDEO AICI)

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

967.jpg

La fața locului, acționează pompierii ISU-BIF cu 16 autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, trei autoscări si două echipaje medicale.

Pentru asigurarea protecției, populației din zonă i se recomandă să rămână în incinte, să închidă geamurile și să nu se expună la fum. (sursa: IGSU)

Reamintim că la Ploiești a ars timp de trei zile, de duminica trecută până miercuri, un depozit ilegal de deșeuri toxice, inclusiv medicale, fără ca sistemul Ro-Alert să fie activat. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.