fbpx

ro-alert-teste.jpg

ISU a activat sistemul Ro-Alert în urma unui incendiu care a cuprins în această dimineață fabrica de mezeluri Angst din Buftea.

Mesajul transmis a fost următorul: Incendiu hala producție în orașul Buftea - Ilfov cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecției, populației din zonă i se recomandă să rămână în incinte, să închidă geamurile și să nu se expună la fum. Respectați recomandările pompierilor! DSU - IGSU

Un incendiu puternic a izbucnit, în această dimineață, la o hala de producție în orașul Buftea - Ilfov, ce se manifestă cu flacără deschisă și cu degajări mari de fum, pe o suprafață de 700 mp. Nu sunt persoane surprinse. (detalii și VIDEO AICI)

967.jpg

La fața locului, acționează pompierii ISU-BIF cu 16 autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, trei autoscări si două echipaje medicale.

Pentru asigurarea protecției, populației din zonă i se recomandă să rămână în incinte, să închidă geamurile și să nu se expună la fum. (sursa: IGSU)

Reamintim că la Ploiești a ars timp de trei zile, de duminica trecută până miercuri, un depozit ilegal de deșeuri toxice, inclusiv medicale, fără ca sistemul Ro-Alert să fie activat. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg