646x404.jpg

Ieri dimineață, polițiști din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Ploieşti au observat un autoturism, care se deplasa pe str. Marașești, din Ploiești, iar la volanul acestuia se afla un bărbat cunoscut că avea dreptul de conducere anulat, motiv pentru care s-a procedat la oprirea acestuia, fiindu-i solicitate documentele personale și ale autoturismului.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul are dreptul de a conduce - Anulat - din data de 20.12.2017. A fost condus la sediul secției pentru continuarea cercetărilor.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cercetările urmează a fi continuate de către lucrătorii din cadrul Sectiei 3 Politie Ploieşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Întrucât nu este la prima faptă de genul acesta, bărbatul a fost reținut, ulterior pe numele lui fiind emis mandat de arestare preventivă pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere în formă continuată.

sursa: IJP Prahova

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.