fbpx

646x404.jpg

Ieri dimineață, polițiști din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Ploieşti au observat un autoturism, care se deplasa pe str. Marașești, din Ploiești, iar la volanul acestuia se afla un bărbat cunoscut că avea dreptul de conducere anulat, motiv pentru care s-a procedat la oprirea acestuia, fiindu-i solicitate documentele personale și ale autoturismului.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul are dreptul de a conduce - Anulat - din data de 20.12.2017. A fost condus la sediul secției pentru continuarea cercetărilor.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cercetările urmează a fi continuate de către lucrătorii din cadrul Sectiei 3 Politie Ploieşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Întrucât nu este la prima faptă de genul acesta, bărbatul a fost reținut, ulterior pe numele lui fiind emis mandat de arestare preventivă pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere în formă continuată.

sursa: IJP Prahova

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg