detector-de-metale.jpg

Polițiștii din Mizil au depistat o femeie care comercializa un detector de metale la prețul de 900 de lei. În baza celor constatate, polițiștii au identificat femeia și au condus-o la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

Din cercetări, a rezultat că detectorul de metale a fost pus la vânzare de către soțul ei, deși nu deține autorizație pentru comercializarea acestuia.

Detectorul de metale a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vânzare sau oferire spre vânzare a detectoarelor de metal fără autorizație.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa: IJP Prahova

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.