fbpx

ceiling_cat_by_madd_mikk.jpg

O pisică a pus pe jar angajații magazinului Pepco din Galeriile Comerciale Winmarkt Ploiești și clienții iubitori de animale.

Mai mulți cititori ai Observatorulph.ro reclamă faptul că, de câteva zile, din plafonul magazinului Pepco se aud pisici mieunând. Oamenii au publicat informația pe Facebook, într-un grup de iubitori de animale, fapt de a generat un val de reacții negative la adresa reprezentanților magazinului.

Reporterii Observatorulph.ro au stat de vorbă cu angajații Pepco despre problema pisicii din tavan. Aceștia susțin că animăluțul s-a auzit prima dată în urmă cu două zile. Angajații au momit-o cu mâncare și au lăsat descoperite mai multe bucăți de tavan pentru ca pisica sa iasă de acolo, însă fără rezultat. În prezent, bucățile de tavan sunt în continuare descoperite iar zona centrală cu haine pentru adulți este blocată pentru ca animalul să poată ieși fără să se sperie.

În această dimineață, un echipaj al ISU Prahova a fost chemat la fața locului pentru a interveni și a scoate pisica din tavan.

”Este vorba de mai multe pisici în incinta centrului comercial, nu doar una. Sunt hrănite în mod frecvent de către angajații centrului. Pisicile se deplasează tot timpul iar magazinul respectiv nu este singurul prin plafonul căruia se plimbă. Intră și ies singure din tavane. După ce au primit permisiunea proprietarilor, colegii mei au spart într-un loc pentru a verifica dacă pot extrage pisica de acolo, însă acest lucru nu se poate face.”, ne-a declarat Raluca Vasiloae, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

UPDATE: Punctul de vedere al iubitoarei de animale care a sesizat pisica din tavanul Pepco

Mihaela Militaru, iubitoarea de animale care a sesizat cazul cu pisica ne-a contactat ulterior, transmițându-ne un punct de vedere pe care îl publicăm integral, în forma în care l-am primit.

”NU REFLECTA DELOC REALITATEA. ZONA NU MAI E PAZITA, ACUM 2 ORE SI-AU PUS RAFTURILE LA LOC, NU MAI E ACEL PERIMETRU FACUT.. ATAT EU CAT SI ALTI CLIENTI AI MAGAZINULUI AM SESIZAT SITUATIA CU PISICA SI NE-AM LOVIT DE LIPSA DE REACTIE A PERSONALULUI, DE LA VANZATOARE, PANA LA PAZNIC, ADMINISTRATOR SI SEF!!! AZI M-AM DUS IMPREUNA CU CATIVA MARTORI LA FATA LOCULUI SI NE-A DAT AFARA DIN MAGAZIN, AU INCHIS MAGAZINUL SI AU REFUZAT SA STEA DE VORBA CU AUTORITATILE(POLITIE, POMPIERI). EU LE-AM ADUS TOTUSI AUTORITATILE PE CAP SI NEMAIAVAND CE FACE, NE-AU PERMIS INTR-UN FINAL ACCESUL INAUNTRU. ATAT SEFUL CAT SI ADMINISTRATORUL AU AVUT O ATITUDINE FOARTE OSTILA SI ABIA DUPA CE M-AM "BATUT" CU EI AU SPART PERETII, DUPA CE TIMP DE 1 SAPTAMANA NU AU FACUT NIMIC, DESI STIAU DE SITUATIE!!! SI NU ANGAJATII AU MOMIT PISICA CU MANCARE, CI EU MIHAELA MILITARU, CLIENT PEPCO, AM COBORAT LA CARREFOUR-UL DE DEDESUBT SI AM CUMPARAT UN PLIC CU HRANA UMEDA SI AM PUS UN BOL CU APA IN PREZENTA AUTORITATILOR!!! REALITATEA ESTE DENATURATA, PREZENTATA IN FAVOAREA REPREZENTANTILOR MAGAZINULUI CA SA ISI SPELE IMAGINEA!!!!!! SI AM MARTORI CARE VOR SUSTINE ORICAND ASTA!!!
IN PRIMUL RAND EU AM FOST ACOLO SI NU E ADEVARAT CA E DE 2 ZILE, E CEL PUTIN DE DUMINICA BLOCATA ACOLO!!!!! SI NU, NU INTRA SI IES SINGURE PRIN TAVAN, DACA NU SUNT ELIBERATE DE ACOLO, VOR MURI DE FOAME SI SETE SI SE VA DECLANSA UN FOCAR DE INFECTIE SI EU MA DUC SI CU SANEPIDUL PESTE EI, NU DOAR CU POLITIA SI POMPIERII. CA AU STIUT TOATA SAPTAMANA CA ANIMALELE SE CHINUIE PRINSE ACOLO DE 1 SAPT SI NU AU FACUT NIMIC, MOTIVAND CA NU LE PLAC PISICILE!!!!!
SI NU, PISICILE NU INTRA SI IES DIN TAVAN DUPA CUM AU ELE CHEF, ALTFEL NU STATEAU CAPTIVE O SAPTAMANA ACOLO FARA HRANA SI APA, SCHEUNAND DISPERATE DUPA AJUTOR!!!!!!!!!!!!!!”

Fotografie cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg