munte.jpg

Iarna s-a instalat în toată regula pe Valea Prahovei, unde a început să ningă de ieri noapte. Oficial, din cauza condițiilor meteo, traseele din Munții Bucegi au fost închise.

Salvamontistii din Bușteni au anunțat că traseele montane vor rămâne închise pe toată perioada sezonului de iarnă. ,,La munte, în special la altitudini de peste 1800 de metri, ninge și bate vântul, motiv pentru care traseele montane au fost închise. De regulă, măsura era luată pe 1 noiembrie, însă de data aceasta vremea s-a menținut frumoasă până ieri, când a început să ningă, motiv pentru care s-a decis închiderea traseelor", a declarat Gheorghe Haiduc, șeful Salvamont Bușteni.

Trebuie precizat că, la această oră, este în vigoare o informare meteo de vreme rea pentru zona de munte din Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Meteorologii au anunțat că sunt așteptate ninsorii, iar vântul va sufla cu putere, în special la altitudini de peste 1800 de metri.


Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.