61908081.jpg

O acumulare de gaze a provocat o explozie, care a dus la distrugerea unei case în localitatea prahoveană Gornet Cuib.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie, explozia nu a fost urmată și de incendiu, însă casa este distrusă în proporție de 80-90%.

Suflul exploziei a dărâmat acoperișul și un perete, ceilalți fiind serios afectați.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din fericire cei afalți în casă au reușit să iasă, și doar o persoană a fost rănită, însă viața nu îi este pusă în pericol.

Pompierii ISU Prahova au intervenit cu o autospecială de la detașamentul din Lipănești.

61908081.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.