117650f7-590c-4e3c-85a3-fb40bf817f75.jpg

La data de 15 noiembrie, polițiștii din Prahova au efectuat 2 percheziții la persoane bănuite de comiterea unui furt din locuință. 3 persoane au fost aduse la audieri.

Din cercetări au rezultat indicii că, în luna octombrie, persoanele în cauză, sub pretextul că intenționează să-l ajute pe păgubit, care se afla în stare de ebrietate, s-ar fi împrietenit cu acesta și ar fi pătruns în locuință..

Ulterior, i-ar fi distras atenția și i-ar fi sustras mai multe bunuri și bani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 4 500 de lei.

În urma perchezitiilor au fost ridicate mai multe telefoane mobile.

3 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

La activități au participat și jandarmi.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.