fbpx

perchezitii.jpg

La această oră, polițiștii din Prahova efectuează 2 percheziții la persoane bănuite de comiterea unui furt din locuință. 3 persoane vor fi aduse la audieri.

La data de 15 noiembrie a.c., polițiștii din Prahova efectuează 2 percheziții în Ploiești, la persoane bănuite de săvârșirea unui furt prin ,,metoda împrietenirea”.

Din cercetări au rezultat indicii că, în luna octombrie a.c., persoanele în cauză, sub pretextul că intenționează să-l ajute pe păgubit, care se afla în stare de ebrietate, s-ar fi împrietenit cu acesta și ar fi pătruns în locuință..

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ulterior, i-ar fi distras atenția și i-ar fi sustras mai multe bunuri și bani. Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 4 500 de lei.

3 persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. La activități participă și jandarmi.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg