112_79454600.jpg

Bărbatul care a sunat la 112 marți seara, anunțând bombe la magazinul Kaufland Nord și spitalul județean din Ploiești, a fost identificat și reținut pentru a fi audiat.

Este vorba de un tânăr de 34 de ani din Câmpina, care a recurs la acest gest prostesc pentru a se răzbuna pe fosta iubită, care este angajată a magazinului Kaufland Ploiești Nord.

Pentru că și-a recunoscut fapta, bărbatul va fi cercetat în libertate pentru încălcarea Legii 535/2004 privind prevenirea și combaterea terorismului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Imagini cu mobilizarea autorităților la alarmele de amenințare cu bombă din Kaufland Nord și Spitalul Județean Ploiești

El riscă trei ani de închisoare și plata deplasărilor geniștilor, care se ridică la câteva zeci de mii de lei.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.