ninsori-Valea-Prahovei-trafic-interventii-ANM-decembrie-lapovita.jpg

Vremea s-a răcit brusc în Prahova, astfel încât ploaia care a căzut inclusiv noaptea trecută în Ploiești s-a transformat în lapoviță și ninsoare în zonele de munte.

UPDATE Ora 8:45 A.M.: Pe DN 1A, la Cheia (km 159-161) ninge viscolit, iar vântul bate în rafale, iar pe carosabil s-a depus un strat de până la 2 cm de zăpadă. Drumarii acționează cu două utilaje. 

Astfel, în stațiunile de pe Valea Prahovei, în special la Azuga, dar și în zona Cheia se semnalează lapoviță și ninsoare slabă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Se răcește vremea. Val de aer rece, cu lapoviță și ninsori, peste România începând de joi

Până la această oră, pe DN 1, respectiv DN 1A nu s-a depus strat de zăpadă, însă șoferii sunt sfătuiți să nu plece la drum fără anvelope de iarnă și să conducă repsectând limita de viteză.

La altitudini mari, în Prahova, lapovița s-a transformat deja în ninsoare abundentă.

Deocamdată, la Ploiești nu sunt așteptate ninsori, însă temperaturile minime vor scădea nopțile viitoare până la -4 grade, în timp ce maximele nu vor mai depăși 6-7 grade.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Duminică, 16 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Starea drumurilor din Prahova, duminică dimineața

Se putea și mai rău, spun șoferii, care până la urmă au avut noroc cu transformarea ninsorii în ploaie, ceea ce a făcut ca drumurile să devină practicabile în cea mai mare parte a județului Prahova. Sunt...

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...