fbpx

WhatsApp Image 2018-11-14 at 14.26.16.jpeg

Pompierii prahoveni au reușit să stingă, miercuri seară, în jurul orei 21:00, incendiul izbucnit duminică după-amiază la un depozit ilegal de deșeuri situat în Ploiești, pe strada Mimiu nr.2.

Timp de peste 80 de ore s-a intervenit în regim de permanență cu aproape 200 de pompieri pentru stingerea unei cantități estimată la peste 5000 de tone de deșeuri, unele periculoase pentru mediu și sănătatea populației având în vedere că Poliția Prahova a întocmit un dosar penal pentru ”săvârșirea infracțiunilor de distrugere si pentru deversarea, emiterea sau introducerea, cu încălcarea dispozițiilor legale în domeniu, a unei cantități de materiale în aer sau pe sol care pot provoca decesul sau vătămarea gravă a unei persoane sau un prejudiciu semnificativ adus
mediului, fapte prev. și ped. de art. 253 al. (4) Cod Penal si art. 8, al. (1) din Legea 101/2011 pentru prevenirea și sancționarea unor fapte privind degradarea mediului”.

Până acum nu a fost comunicată oficial cauza incendiului și natura materialelor care au ars timp de trei zile, otrăvind aerul ploieștenilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vom reveni cu detalii.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook