WhatsApp Image 2018-11-14 at 19.28.47.jpeg

Polițiștii din Câmpina au fost sesizați de către un reprezentant al unui centru de plasament din municipiu, cu privire la faptul că minora Sdrelea Elena Alexandra, de 16 ani, a plecat în mod voluntar de la școala ale cărei cursuri le frecventează și nu a mai revenit.

Semnalmentele minorei: înălțime aproximativ 1,68 m, greutate aproximativ 60 kg, păr negru, ochi căprui.

La momentul plecării era îmbrăcată cu blugi de culoare albastru deschis, bluză de culoare albă, geacă de blugi, scurtă până în talie, albastru deschis și adidași de culoare închisă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Persoanele care oferi informații despre minora în cauză sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

sursa: IJP Prahova

WhatsApp Image 2018-11-14 at 19.28.47.jpeg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 05 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Pieton rănit pe trecere, la Câmpina

Din primele cercetări ale polițiștilor, pietonul se angajase în traversarea regulamentară a străzii. Accidentul s-a produs miercuri dimineața, în zona Casa Pionierului. Pietonul, un bărbat de 49 de...