gethumbnew.jpg

Un tânăr de 34 de ani, din Câmpina, a pus pe jar autoritățile marți seară, când a sunat la 112 să anunțe plasarea unor bombe la magazinul Kaufland Nord, respectiv spitalul județean.

După ce magazinul Kaufland a fost evacuat, iar geniștii au controlat saloanele spitalului de urgență, alarma s-a dovedit a fi falsă pentur ambele locații.

Astăzi, cel care a dat alarma falsă a fost depistat de polițiști și dus la audieri, cazul fiind preluat de polițiștii de la Combaterea Crimei Organizată, respectiv procurorii DIICOT.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul le-ar fi povestit apropiaților că, după ce a consumat alcool, și-a făcut curaj și a sunat la 112 pentru a anunța ”bomba” la Kaufland Nord din răzbunare pe fosta sa iubită, angajată a magazinului și ulterior la județean pentru a fi identificat mai greu.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.