bataie-copila.jpg

Observatorulph.ro a publicat astăzi detaliile unui caz șocant petrecut vara trecută la Școala Emil Palade din Ploiești, unde o elevă a fost umilită și bătută de colegi, în sala de curs.

În imaginile devenite virale, care pot fi urmărite AICI, publicate în premieră pe pagina de Facebook a emisiunii ”Generația lui John” de la Prahova TV, se vede cum mai mulți băieți o lovesc cu palmele și picioarele pe o colegă.

Observatorulph.ro a stat de vorbă cu tatăl elevei agresată de colegi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reporter: De ce ați depus plângere abia acum?

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Eduard: Pentru că abia acum două zile am aflat ce s-a întâmplat. Nu mai dorm de atunci. Doar eu știu ce e în sufletul meu după ce am văzut imaginile.

Reporter: Ce v-a povestit fata?

Eduard: Că este supusă de mult timp la astfel de tratamente din partea colegilor. A devenit o țintă doar pentru că este mai grăsuță de felul ei. Am fost cu ea la mai mulți medici, dar mi-au spus că nu este bolnavă.

Reporter: Au fost identificați colegii agresori?

Eduard: Domnii polițiști mi-au spus că știu cine sunt autorii. În imagini nu se vede însă un alt coleg, care o bate frecvent, din ce mi-a povestit fata mea.

Reporter: Nu v-a spus până acum prin ce trece la școală?

Eduard: Nu, însă bănuiam ceva pentru că aproape în fiecare noapte țipa în somn ”nu mai dați în mine, lăsa-ți-mă în pace!”. Abia după ce s-a aflat totul fata mea s-a liniștit, iar noaptea nu mai are coșmaruri.

Reporter: Aveți un mesaj pentru părinții copiilor-agresori?

Eduard: Vreau să le transmit părinților celor care mi-au bătut și umilit fata că nu îmi retrag plângerea. Acum sunt în căutarea unui psiholog care să îmi trateze copila.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.