fbpx

bataie-copila.jpg

Observatorulph.ro a publicat astăzi detaliile unui caz șocant petrecut vara trecută la Școala Emil Palade din Ploiești, unde o elevă a fost umilită și bătută de colegi, în sala de curs.

În imaginile devenite virale, care pot fi urmărite AICI, publicate în premieră pe pagina de Facebook a emisiunii ”Generația lui John” de la Prahova TV, se vede cum mai mulți băieți o lovesc cu palmele și picioarele pe o colegă.

Observatorulph.ro a stat de vorbă cu tatăl elevei agresată de colegi.

Reporter: De ce ați depus plângere abia acum?

Eduard: Pentru că abia acum două zile am aflat ce s-a întâmplat. Nu mai dorm de atunci. Doar eu știu ce e în sufletul meu după ce am văzut imaginile.

Reporter: Ce v-a povestit fata?

Eduard: Că este supusă de mult timp la astfel de tratamente din partea colegilor. A devenit o țintă doar pentru că este mai grăsuță de felul ei. Am fost cu ea la mai mulți medici, dar mi-au spus că nu este bolnavă.

Reporter: Au fost identificați colegii agresori?

Eduard: Domnii polițiști mi-au spus că știu cine sunt autorii. În imagini nu se vede însă un alt coleg, care o bate frecvent, din ce mi-a povestit fata mea.

Reporter: Nu v-a spus până acum prin ce trece la școală?

Eduard: Nu, însă bănuiam ceva pentru că aproape în fiecare noapte țipa în somn ”nu mai dați în mine, lăsa-ți-mă în pace!”. Abia după ce s-a aflat totul fata mea s-a liniștit, iar noaptea nu mai are coșmaruri.

Reporter: Aveți un mesaj pentru părinții copiilor-agresori?

Eduard: Vreau să le transmit părinților celor care mi-au bătut și umilit fata că nu îmi retrag plângerea. Acum sunt în căutarea unui psiholog care să îmi trateze copila.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg