telefon-mobil-shutterstock.jpg

Polițiștii au reușit să-l identifice și să-l rețină pe bărbatul care a sunat aseara la 112 pentru a anunța plasarea unor bombe la magazinul Kaufland Nord și spitalul județean de urgență din Ploiești.

Este vorba despre un bărbat de 34 de ani, domiciliat în Câmpina. Acesta a fost adus la sediul poliției pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Imagini cu mobilizarea autorităților la alarmele de amenințare cu bombă din Kaufland Nord și Spitalul Județean Ploiești

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul va plăti scump ”gluma” proastă pentru că legea prevede pentru astfel de fapte pedeasa cu închisoare de până la trei ani și suportarea costurilor deplasării echipajelor de intervenție.

Reamintim că, în urma verificărilor din magazin și de la spital, s-a constatat, așa cum era de așteptat, că apelul a fost o glumă proastă.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Trei tentative de suicid, ieri, în Prahova

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați, joi, să intervină pentru acordarea de asistență medicală după ce trei prahoveni au încercat să se sinucidă. Cele trei persoane, un...