fbpx

IMG_1029.JPG

O elevă a fost bătută și umilită de mai mulți colegi, în sala de curs, într-o pauză dintre ore. În imaginile devenite virale, care pot fi urmărite AICI, se vede cum mai mulți băieți o lovesc cu palmele și picioarele pe o colegă.

Incidentul s-a petrecut la Școala Emil Palade din Ploiești, înaintea vacanței de vară, dar abia ieri părinții fetei agresate au depus plângere la Poliție.

În urma anchetei au fost identificați elevii-agresori, polițiștii întocmind dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Imaginile au fost făcute publice pe pagina de Facebook a emisiunii ”generația lui John” difuzată de Prahova TV. 

”Școala nu e ring de box! Părinți, educați-vă copiii! Din primele informații primite scena de violență domestică s-a desfășurat într-o școală din Ploiești. Am pus acestă filmare pentru a trage un semnal de alarmă!” susține John Cristea, realizatorul emisiunii.

Observatorulph.ro a încercat să contacteze telefonic conducerea școlii, fără succes însă.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Auto-moto
  • Marți, 19 Februarie 2019
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Anotimpului din Ploiești

Accidentul rutier a avut loc marți seară , pe strada Anotimpului, din Ploiești, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier, precizând că o...

Social
  • Marți, 19 Februarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Intervenție Apa Nova pe strada Cibinului din Ploiești

Miercuri, 20 februarie, APA NOVA Ploiesti va intrerupe alimentarea cu apa potabila, intre orele 10.00 – 13.00, pe strada Cibinului (in intervalul 10.00 - 11.30 bl. A7, A11, A12, A13, A14, A16, A17,...