IMG_1029.JPG

O elevă a fost bătută și umilită de mai mulți colegi, în sala de curs, într-o pauză dintre ore. În imaginile devenite virale, care pot fi urmărite AICI, se vede cum mai mulți băieți o lovesc cu palmele și picioarele pe o colegă.

Incidentul s-a petrecut la Școala Emil Palade din Ploiești, înaintea vacanței de vară, dar abia ieri părinții fetei agresate au depus plângere la Poliție.

În urma anchetei au fost identificați elevii-agresori, polițiștii întocmind dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Imaginile au fost făcute publice pe pagina de Facebook a emisiunii ”generația lui John” difuzată de Prahova TV. 

”Școala nu e ring de box! Părinți, educați-vă copiii! Din primele informații primite scena de violență domestică s-a desfășurat într-o școală din Ploiești. Am pus acestă filmare pentru a trage un semnal de alarmă!” susține John Cristea, realizatorul emisiunii.

Observatorulph.ro a încercat să contacteze telefonic conducerea școlii, fără succes însă.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.