fbpx

112.jpg

Deși se presupune că ar fi vorba despre o glumă proastă, făcută de un bărbat care a sunat la 112, pentru a anunța că ar fi plasate două bombe la SJU și magazinul Kaufland Nord Ploiești, autoritățile sunt nevoite să respecte procedurile și să asigure toate măsurile necesare în astfel de situații.

Polițiștii au deschis deja dosar penal, conform Legii 535/2004 privind prevenirea si combaterea terorismului, chiar dacă cel care a sunat nu a fost încă identificat.

Între timp, autospeciala de accidente colective și calamități s-a deplasat la Spitalul Județean, împreună cu grupa operativă. Autospeciala pirotehnică s-a deplasat la Kaufland Nord.

Pompierii militari au început montarea corturilor în parcarea Spitalului Județean, în eventualitatea în care se impune evacuarea pacienților, deși, conform procedurii de intervenție, spitalul nu va face obiectul evacuării pacientilor și a personalului, verificarea efectuându-se în etape, în funcție de amplasament și sectoarele medicale existente.

La magazinul Kaufland Nord, imadiat după primirea apelului, au fost evacuate aproximativ 150 de persoane.

Surse: ISU Prahova și IPJ Prahova

Știre în curs de actualizare.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Auto-moto
  • Marți, 19 Februarie 2019
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Anotimpului din Ploiești

Accidentul rutier a avut loc marți seară , pe strada Anotimpului, din Ploiești, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier, precizând că o...