646x404 (3).jpg

Un tânăr de 26 de ani a fost identificat și prins de jandarmi, după ce a înșelat o persoană vârstnică în zona Gării de Sud din Ploiești.

Escrocul a abordat victima pe stradă, spunându-i că-i oferă bijuterii din aur, care în realitate erau din metale obișnuite, în schimbul unei sume de bani pentru că a rămas fără benzină.

După ce a luat banii, tânărul a dispărut, însă victima și-a notat numărul mașinii, anunțând poliția.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Suspectul a fost depistat în Ploiești, având asupra lui și alte bijuterii falsificate.

Tânărul a fost condus la secția 4 de Poliție, urmând să fie cercetat penal pentru înșelăciune.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.