Un incident de o violență ieșită din comun s-a petrecut vineri noapte, în jurul orelor 02,00 în stațiunea montană Sinaia, de pe Valea Prahovei. Mai mulți medici veterinari care se aflau la un congres medical au fost bătuți de două persoane necunoscute. 

Potrivit ziarulincomod.ro, conflictul ar fi fost unul spontan, izbucnit pe fondul consumului de alcool și stării de ebrietate în care se aflau agresorii. 

Aparent, fără motiv, aceștia au dat buzna în localul în care se ținea congresul și au început să împarte pumni și picioare și în stânga și în dreapta. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru patru persoane, trei medici și un agresor, scandalul s-a terminat la spital, iar Poliția a deschis în cauză dosar penal pentru lovire sau alte violențe. 

sursa: ziarulincomod.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.